Giro di Kika
16 Juni 2025 | Nederland, Venray
Nog een kleine week
Blijf op de hoogte en volg anja
16 Juni 2025 | Nederland, Venray
Graag neem ik jullie mee om mijn sportieve uitdaging te kunnen volgen. Bewust hiervoor gekozen om geen spam te veroorzaken op mijn soc. media pagina. Via deze site maak ik soort "dagboek" voor mezelf, zoals ik dit ook eerder gedaan heb tijdens mijn Alpe d'HuZes avontuur in 2013 en Naar de Top voor Kika in 2022.
Zoals gezegd was ik vrij snel "om" toen Susanne me vorig jaar September vroeg om bij het Team Kus van Kiki aan te sluiten en mee te doen met de Giro di Kika. Het goede doel, hun verhaal, mezelf uitdagen/grenzen verleggen, één zijn met de natuur, en het maken van nieuwe herinneringen heeft me doen besluiten om me aan te melden.
Nog een paar dagen en dan vertrekken Edward en ik naar Italië om alvast te acclimatiseren om vervolgens op zondag 22 Juni te beginnen aan een groot avontuur. 4 dagen fietsen in de Dolomieten (ca 125 km per dag met de nodige hoogtemeters). Op donderdag de rustdag verplaatsen we naar Bormio waar vrijdag etappe 5 op het programma staat ... het beklimmen van de Stelvio
Met iets meer dan gezonde spanning ga ik dit avontuur aan, wetende dat het behoorlijk afzien wordt en het afdalen op die dunne bandjes (nog) niet heel comfortable aanvoelt. Maar ik ga er weer voor