Etappe 3 - Reisverslag uit Levico Terme, Italië van anja linskens - WaarBenJij.nu Etappe 3 - Reisverslag uit Levico Terme, Italië van anja linskens - WaarBenJij.nu

Etappe 3

Door: anja

Blijf op de hoogte en volg anja

24 Juni 2025 | Italië, Levico Terme

131 km -3300 HM en bijna 8 uur onderweg maar I did it. Beentjes waren in vorm vandaag.

later meer [e-1f917]

Elke morgen brengt edje mij naar de giro di KiKa camping en ontbijten we met het team. Daarna spullen pakken en de fiets op. We vertrokken om half 8 voor etappe 3. 131 km stond er op het programma en mocht je willen dan kon je “short cut” maken van 19 km. We begonnen mooi door de velden waarna al snel de eerste klim van ruim 6 km kwam. Tweede klim was 19 km veel haarspeldbochten maar bovenaan op de Paddo Manghen was CP1. Tijdens de klim heb ik aan veel mensen gedacht en “mee de berg op genomen”. Waaronder mijn dierbare vriendin Gridje en natuurlijk ook Kiki. Al heb ik Kiki persoonlijk niet gekend ze is hier duidelijk en liefdevol “aanwezig” met n mooi gedenkplekje bij de caravan van Maarten, Susanne en Anouk, maar ook op onze kleding, kus van Kiki pin op t fietstasje of (gouden) stuurbordje, de vlag en zelfs gisteren met n regenboog toen de rest van het team kus van Kiki finishten.

Eenmaal boven brak ik. Dat hoort er deze week ook bij …. een lach, een traan, een knuffel of schouderklopje en zelfs een Hermannetje.

Edje, Susanne ondersteunde ons zoals ook de andere dagen om op verschillende plekken te gaan staan. Natuurlijk ook boven op de Passo Manghen. Super lief !! En elke x blij om hun te zien.

We waren gewaarschuwd dat de afdaling zeer technisch was mede door de smalle weg en dat we daarom voorzichtig moesten zijn. Vooral als er tegenkomend verkeer van auto’s maar ook motoren was t zeker opletten en remmen. Tenminste bij mij [e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602]

Ik voelde me goed zowel mentaal maar zeer zeker ook de benen dus heb ik besloten om met t team mee te gaan voor de lange rit. Na bijna 8 uur gingen we als team kus van Kiki gezamenlijk over de finish. Met een mooi en trots gevoel gaan we op naar dag 4. Oh ja en ook met wat spierpijn maar dat fietsen we er morgen hopelijk wel uit.[e-1f340][e-1f340]

tot morgen [e-1f6b5][e-1f3fd]‍[e-2640]️[e-1f6b5][e-1f3fd]‍[e-2640]️

• 24 Juni 2025 - 18:35

Philippe:

[e-1f601][e-1f4aa][e-1f4aa] goed om te horen dat de beentjes in vorm zijn. Knappe prestatie nu al.

• 24 Juni 2025 - 19:30

Marianne Janssen-Manders:

Knap gedaan Anja! [e-1f618]

• 25 Juni 2025 - 10:41

Rezie:

Petje af voor jullie allemaal