Aan alles komt een einde

Door: anja

Blijf op de hoogte en volg anja

04 Juli 2025 | Duitsland, Garmisch-Partenkirchen

Woensdag 2 juli

Omdat vanmorgen de Stelvio op het programma stond zijn we pas om 16.00 uur vanuit Italië naar Garmisch Partenkirchen (GP) kunnen vertrekken.In de auto een hotel voor 2 nachten geboekt. De bedoeling was al om na Italië naar GP te gaan. Het ligt op de terugweg maar ook had ik filmpjes gezien van mooie hikes, de Partnachklamm en de Hôllentalklamm. Ook de Zugspitse en het omringd zijn door de bergen trok mij aan om voor Garmisch Partenkirchen te kiezen. Natuurlijk iom Edje, maar hij vindt het meestal wel goed en anders zegt hij het ook.

Dus ipv 4 dagen is het er maar 1 geworden. Een bewuste keuze dus we hebben een mooi excuus om nog eens terug te gaan. Iets wat we dan ook zeker gaan doen.

Donderdag zijn edje en ik een van de hikes gaan doen … de Partnachklamm. Weervoorspellingen waren niet zo best met vooral veel regen. Besloten om vroeg op pad te gaan ivm het voorspelde weer maar ook vanwege de drukte. Om 8 uur op de route gestart. Mooi omringd tussen de enorme rotswanden en het geluid van het kletterende water wat naar beneden komt.

Eenmaal buiten nog een mooie route erachteraan geplakt.

s avonds super lekker gegeten in n lokaal restaurantje waarvan ik goede recensies gelezen had. Het was ook Top zowel de sfeer, de bediening en het eten.

Mocht je ooit naar GP gaan dan adviseren we Schloderer bierstüberl zeker aan!

vrijdag 4 juli

Inmiddels onderweg terug naar huis en “geland” van het Giro di KiKa avontuur waar ik nog steeds met een big smile op terug kijk.

Done:

-Giro di KiKa enquete kritisch ingevuld

-App met datums voor n BBQ aan de teamleden Kus van Kiki gestuurd. Om snel met z’n allen samen te zijn en op deze geweldige week terug te kijken

To do :

-Wassen [e-1f605]

-Fiets en remblokken laten checken

-mensen persoonlijk bedanken

-nieuwe uitdaging vinden [e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-1f602][e-

Grtzzzz Anja

• 04 Juli 2025 - 13:16

Thijs Geurts:

Goeie reis samen en geniet nog lekker na.

• 04 Juli 2025 - 14:29

Marianne Janssen-Manders:

Volgende uitdaging van jou is om rust te gaan nemen [e-1f602]

• 04 Juli 2025 - 15:40

Philippe:

Lekker genieten en mooi afgesloten. Goed gedaan en tot in Venray....

• 04 Juli 2025 - 21:30

Rezie:

Goede reis terug … lieve groetjes vanuit Fuerteventura xx

Verslag uit: Duitsland, Garmisch-Partenkirchen

Anja GirodiKika2025

Met mijn deelname aan Giro di Kika, ga ik de uitdaging aan om geld bijeen te brengen waarmee een bijdrage geleverd kan worden aan de strijd voor overwinning op kinderkanker. Want vooral kinderen hebben het recht om onbezorgd te mogen opgroeien.

Hieraan gekoppeld is het sportieve doel om voor het eerst in mijn leven te gaan fietsen in de bergen. Met team Kus van Kiki gaan we 5 epische etappes door de Dolomieten fietsen met als afsluiting het beklimmen van de Stelvio.

Ik wil graag iedereen bedanken die via mij een donatie heeft gedaan aan KiKa. SUPER BEDANKT !! Ook wil ik alle "trainingsmaatjes" bedanken, alleen trainen is geen probleem maar samen gaan de kilometers toch iets sneller voorbij. Thanks !! En een GROTE dank je wel aan Edward, hij faciliteerde mij, zodat ik vele uren onbezorgd kon trainen en tevens maakte hij het mogelijk dat er 24 mensen bij ons kwamen eten waardoor ik extra geld kon storten voor KiKa.

Mocht je nog willen willen doneren, dat kan nog steeds via onderstaande link.

Steun NIET mij, maar VIA mij het goede doel KiKa.
Stichting Kinderen Kankervrij.

Veel lees plezier